Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

czar
czar - 24-08-2014 23:42:52
Computers & Telefonie

Smartphone gebruikt stroom als hij uit staat?

[quote=zwaardvis schreef op zondag 24 aug 2014, 23:13]ik heb 3g altijd uitgeschakeld in de instellingen. die kan en mag hij dus niet gebruiken. doet ie ook niet

ik heb maar 1 reden om het te vragen (gompy2 verwijst er ook al naar).
fabrikanten van mobiele telefoons leuren letterlijk bij providers om vooral hun telefoon te verkopen of te bundelen bij een abonnement. hun grootste argument: met deze telefoon gaan uw klanten wel over hun belbundel heen, dus u verdient meer.
en ik kan het weten, ik heb gewerkt voor telecom-bedrijven.
als je het toestel uit zet, mogen ze natuurlijk geen bandbreedte gebruiken, maar ja, bij zo'n chinees kun je van alles verwachten. zoek het eens na bij je provider of je dan bandbreedte verbruikt als je toestel uit staat, dat lijkt mij zeer interessant om te weten.