Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 25-08-2014 11:33:09
Huishouden & Energie

Ontbinden koopovereenkomst keuken binnen 24 uur niet mogelijk?

U kunt het ook via de geschillencommissie wonen proberen. dat is goedkoper dan naar de rechter stappen. bij de rechter heeft u (naar mijn mening) meer kans dat u niets hoeft te betalen voor de ontbinding en bij de geschllencommissie heeft u meer kans dat het annuleringsbedrag wordt gematigd.

het is lastig om uit uw vraagstelling te destilleren wat er nu precies niet goed is gegaan met de aankoop van de keuken.

eerst zou u erachter moeten zien te komen wat het ontbindingsvoorstel van mandemakers is. willen ze u 30% annuleringskosten laten betalen? dat is in ieder geval onredelijk als u binnen 1 dag de overeenkomst wilt ontbinden.

u kunt er ook nog dit klik https://www.jurofoon.nl/nieuws/3406-algemene-voorwaarden-5-annuleringskosten-keukenconcurrent">hier op na lezen.

heeft u een rechtsbijstandverzekering, dan kunt u die inschakelen.

maar probeer eerst uit te puzzelen wat het annuleringsvoorstel van mandemakers zelf is, dat zou nog redelijk kunnen zijn.
het kan ook zo zijn dat de overeenkomst onvoldoende is bepaald en dat die niet als overeenkomst wordt gezien.