Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-08-2014 14:10:10
Auto & Vervoer

Fietsen v.d aldi

Tijger1 schreef op maandag 25 aug 2014, 13:54: @gompy2
één keer een probleem gehad met mijn computer. één telefoontje naar aldi, die stuurden per omgaande een monteur die het in orde maakte. uiteraard zonder kosten voor mij. dus dik tevreden over aldi.
tnx tijger, en ik geloof je zonder meer dat je lovend bent over de aldi.
het probleem is echter dat de tevreden mensen nooit zo ongevraagd een reactie geven en iemand met een klacht wel, en die lezen we dan, terecht uiteraard.
dat wil dan weer niet zeggen dat alles van een bedrijf slecht is, maar als men alleen maar af gaat op klachten kan men niets meer kopen.
gewoon het simpele feit dat de aldi op zijn extra artikelen 3 jaar garantie durft te geven zegt mij toch wel iets over de kwaliteit van een artikel, ook al is het om te stunten.
als alles zo slecht zou zijn zouden ze zich zelf meer schaden dan promoten, toch?

dit in tegenstelling toch een bedrijf waar ik op het moment mee in discussie ben, informatique.
ik wil daar een all in one printer kopen maar ze geven maar 12 maanden garantie en als er na 8 dagen iets gebeurd met het apparaat moet men zelf maar contact op gaan nemen met canon, kijk dat is ook een manier van adverteren, maar niet voor mij dus...
géén all in one bij de informatique dus, ondanks dat ik daar geregeld koop.