Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

czar
czar - 25-08-2014 18:33:30
Geldzaken & Recht

Sociale dienst

[quote=zoekster schreef op maandag 25 aug 2014, 17:10]die sociale dienst mag nog flink gaan rekenen en dan ook nog eens die stukken boven water zien te krijgen...

ik vrees dat vooral dat laatste een probleem wordt.
rekenen is het probleem niet, daar zijn programma's en apparaten voor, maar de juiste gegevens boven tafel krijgen lijkt me een stuk lastiger. en is alle alimentatie destijds wel betaald? zo niet, is ts dan aansprakelijk voor die lening en moet ts alsnog haar recht op alimentatie gaan halen? en wat is daarvoor dan de verjaringstermijn?

volgens mij krijgt deze situatie nog een enorme staart als de sd dwars gaat liggen.
het lijkt haast wel alsof iemand de oude archieven eens aan het opruimen is geweest en hier op stuitte. na 8 jaar niets meer te hebben gehoord. maar ja, er staat nog een lening open en die is dus niet zomaar opeens weg.