Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pi
pieterwolters - 26-08-2014 20:44:14
Geldzaken & Recht

Post nl. wie heeft zijn post soms niet, of zelfs helemaal niet gekregen de laatste tijd (ca. periode laatste halfjaar?)

[quote=kamphuysen schreef op dinsdag 26 aug 2014, 15:42]nog een andere vraag aan u allen kan het zijn of is het ook zo dat de pakjes dienst van postnl (die grote witte bestel wagens) in volledige handen is van de (onze) medelanders? de leiding van die werk tak en de medewerkers daarvan houden elkaar volkomen uit de wind, er komt ook geen eigenlander..tussen, zelfs niet de kinderen van de eigenlanders die al en dan soms jaren bij postnl werkzaam zijn...kortom het is een staat in de staat, oftewel een bedrijf binnen het bedrijf..daar wordt over geklaagd door mensen die bij jou dan weer aan de deur komen om over jouw problemen te praten en dat voor je willen oplossen gefrustreerd als ze al zijn...heeft u daar ook al eens van gehoord?.

beetje last van racistische gevoelens misschien? luister eens wat minder naar die geblondeerde gek en stop met het lezen van de telegraaf.