Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kamphuysen
kamphuysen - 27-08-2014 08:25:50
Geldzaken & Recht

Post nl. wie heeft zijn post soms niet, of zelfs helemaal niet gekregen de laatste tijd (ca. periode laatste halfjaar?)

[quote=gerbera schreef op dinsdag 26 aug 2014, 23:16]@kamphuysen, u gooit de boel een beetje door elkaar. paswerk bezorgd geen post van postnl het heeft een eigen bezorgdienst van voornamelijk poststukken welke door de gemeente haarlem verzonden worden. zij zijn ook duidelijk herkenbaar aan het (paswerk)vest wat ze dragen. de wijze waarop u uw frustratie afreageerd op de postbezorgers van paswerk vindt ik beneden peil en geloof er niets van dat deze mensen de post in uw tuin donderen. dat u problemen heeft met postnl moet u niet op het context van paswerk schuiven. en heeft u problemen over postbezorging van postnl, dan moet u bij hen een klacht indienen en niet zo minderwaardig over paswerk schrijven. ik woon in het 023 gebied en heb geen enkele klacht over postbezorging van zowel paswerk alsook postnl.

ik geloof er niets van dat deze mensen de post in uw tuin donderen.

mijn antwoord op uw reactie beste mevrouw/mijnheer ; het is helaas wel zo ik schrijf paswerk helaas, en wat ik verder schreef helaas ook mevrouw en...er is melding van gedaan bij de nat.pol. en verder wat ik ook schreef later in een aparte kolom over de dochterfirma van postnl nml. paket postl dat is van mijn kant geen racistische neerschrijverij, maar is simpelweg opgetekend uit de mond van de controleur van postnl die hier bij ons na de eerste klachten omstandig vertelde wat zijn belevingen zijn bij zijn eigen werkgever postnl, voor de goede orde mevrouw mijnheer, het maakt mij persoonlijk helemaal niets uit wie er pakjes komt bezorgen of wie er brieven komt brengen bij mij afgeeft en of in de brieven bus doet daadwerkelijk, maar ook helemaal niets, als het er maar komt en als het dan ook maar komt als !! er wat is, maar nu krijgen we geen post en oms zeer onregelmatig en... dan soms op de maandag een bundeltje met een elastiek er om heen dat is dan de post van de hele afgelopen week? , dat bundeltje post is al vreemde kwestie post aan de deur ouderwets he? het is te droevig om te beleven. en verder je gaat toch geen herrie maken met een postbode? die mensen doen gewoon hun werk door wer en wind petje af voor ze, en als ze niet goed of niet hun werk doen dan horen ze er op aan gesproken te worden, alleen in dit geval lukt dat gewoon niet want er wordt hogerop georganiseerd dat dit zo kan en nu u weer....mvrgroet (ben niet boos op u hoor maar op het systeem waar we in zitten, of in terecht zijn gekomen, dat systeem heet privatisering prima gedaan door de politiek het zelfstandig maken van de overheids taken. dus nee niet goed gedaan.