Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

va
van der laan - 27-08-2014 08:33:46
Geldzaken & Recht

Wanbetaler zorg, wat betaal ik nu echt ?

Allereerst hartelijk dank voor alle reacties.
@tijger1 er is wel degelijk een voormalig cvz, alleen heet het nu zorginstituut nederland. de naamsverandering is relatief kort geleden, vandaar mijn benaming ' voormalig cvz '. dat ik in deze regeling zit zolang ik alle schulden nog niet volledig heb afgelost dat snap ik zelf natuurlijk ook wel.

omdat ik veel schulden heb en nu ook nog 50 euro in de sloot gooi en daar bovenop nu zit met bijdrage eigen risico, is het praktisch onmogelijk geworden om de schulden aan univé af te lossen. als ik niet in de regeling had gezeten en ze hadden gelijk de premie gekort op mijn inkomen ( wat nu ook gebeurt, maar dan zonder boete ) dan had ik de schuld allang af hebben betaald. ik zit dus gevangen in een regeling die rammelt aan alle kanten. de betaling van mijn zorg kost mij op deze manier onnodig veel geld. ook de tandarts komt voor eigen rekening. ik heb medische behandeling weleens uitgesteld i.v.m. de financiële gevolgen.

de boete is zinloos. maar ik begrijp dat ik hier niet tegenop gewassen ben en door zal moeten bijten tot er anders wordt besloten. zo kan ik me verdere inspanning besparen.
dank voor alle reacties