Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-09-2005 21:11:10
Geldzaken & Recht

Beplanting op eigen recreatiegrond

u zegt dat de vve het liefst alles bij het oude wil laten. heeft u hen dan al benaderd om hun gevoelen omtrent uw plannen te peilen of gaat u af op minder goede ervaringen van andere recreanten? op recreatieterreinen is wel vaker sprake van voorschriften of richtlijnen ten aanzien van het inrichten van individuele perceeltjes. kennelijk is er bij u toch sprake van enige soepelheid, want wat u wilt is door anderen kennelijk al gerealiseerd. vraagt u anders die mensen eens hoe hun boswalletjes de toets der kritiek van de vve hebben kunnen doorstaan. misschien hebben zij hun oorspronkelijke plannen wel aangepast.


dat u gemeentelijke belastingen over de grond betaalt, doet mij als belastingambtenaar deugd. dit neemt echter niet weg dat u ook gebonden bent aan eventuele spelregels van de vve. zolang die niet strijdig zijn met de wet of het recht, moet u zich er aan houden. groet, m@rtin