Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kamphuysen
kamphuysen - 27-08-2014 18:36:57
Geldzaken & Recht

Post nl. wie heeft zijn post soms niet, of zelfs helemaal niet gekregen de laatste tijd (ca. periode laatste halfjaar?)

[quote=gerbera schreef op woensdag 27 aug 2014, 16:37]ik ben niet van plan met u verder in discussie te gaan. het feit dat u degenererend over paswerk schrijft schoot mij in het verkeerde keelgat. als u het bundeltje post goed bekijkt zult u er geen stempel van paspost op vinden, dus gaat uw post niet in een lokaal van paswerk zwerven. verder wil ik er niet op ingaan. paswerk doet zijn uiterste best om die mensen, die normaal bij een bedrijf aan niet de "bak" komen, aan passend werk te helpen en vaak met succes. voor alle duidelijkheid ik heb niets met paswerk van doen maar heb hoge waardering voor datgene wat deze mensen doen voor de zwakkere in de samenleving.
met vriendelijke groet.


als u niet tegen weerwoord of tegenwerping kunt noa bene ook nog de feiten gebaseerd nog wel dan verzoek ik per heden uw mededelingen voor u te houden. niemand zit op u te wachten het gaat om de vraag of u ook dat sort ervaringen heeft . een paswerk bedrijf de naam zegt het al ''bedrijf'' is ondergebracht en onderhevig aan regels van opdrachtgevers namelijk postnl, dat deze er niet amused door is ''zacht uitgedrukt moge duidelijk zijn;; geachte mevrouw ik verzin het niet paswerk brengt reguliere dagelijkse post rond voor postnl ze werken dus als een nederlands postbedrijf, even voor uw info eerst nog in gewone burgerkleding oa een man aan de deur gehad in een zwarte capuchon met de capuchon over het hoofd, zou u schrikken wellicht u niet? enfin we zitten er mee en u gelukkig niet dat is fijn vor u.