Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

czar
czar - 27-08-2014 19:43:01
Huishouden & Energie

Geluidsoverlast door hanen van de kinderboerderij

[quote=costnix schreef op woensdag 27 aug 2014, 19:00]de keren dat ik wakker werd was de luidinstallatie van de klokken defect.
:-)
ja, dat is wel herkenbaar.
ik slaap ook gewoon door aardbevingen heen, maar als de klok stopt met tikken, dan wordt ik wakker.
volgens mij wen je overal wel aan en als je niet in slaap kunt komen, dan ben je kennelijk niet moe. ik heb noodgedwongen ooit eens geleerd staand te slapen en sindsdien kan ik echt overal slapen in elke stand, maar dan moet ik wel moe zijn natuurlijk.

en het maakt me ook niet uit als ik ergens wakker van wordt, dan heb ik kennelijk genoeg slaap gehad. ik begrijp zelf dus dat gezeur over 40 hanen absoluut niet, maar ja, ik ben niet iedereen.
mensen die zeuren dat ze niet in slaap kunnen komen: gewoon opblijven en wat leuks gaan doen totdat je van de slaap neer valt.