Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 27-08-2014 23:16:32
Geldzaken & Recht

Exstra euro betalen

[quote=anita1971 schreef op woensdag 27 aug 2014, 21:24]hier in nijkerk kunnen we bij het gemeentehuis alleen nog maar pinnen..........

ja, hier in leidschendam ook maar.....ik begrijp niet dat het moet en kan, dus die euro extra betalen. wilde dat hier een jurist (een echte dan) zich meldde: mij lijkt het absurd at je extra moet betalen om cash te betalen, wat ze ook op hun site zetten. als je b.v. het programma een dubbeltje op zijn kant ziet, ze adviseren dan altijd per week een bepaald bedrag te pinnen en het daarmee te doen. dus ook een id kaart zou toch gewoon cash afgerekend kunnen worden? is dat ik geen kennis van zaken heb; maar ik vind het (nog steeds) bezopen.