Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 28-08-2014 14:41:22
Garantie & Verzekeringen

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

[quote=nikihereur schreef op donderdag 28 aug 2014, 14:21]nogmaals bedankt voor alle reacties. ik kan hier veel mee. de rechtzaak die tijger1 heeft doorgestuurd, heb ik goed gelezen. bij ons is het ook zo dat de aegon ons later dan 2 maanden heeft geinformeerd over het "verzwijging". .
ik hoop dan dat u alle papieren nog heeft waarmee u kunt bewijzen dat aegon u later dan 2 maanden heeft geïnformeerd. en dat er niet een of andere akkoordverklaring is getekend.

is dat het geval dan moet u waarschijnlijk eerst opnieuw een bezwaar indienen bij aegon, aangezien u nu nieuwe argumenten aanvoert om de afgewezen uitkering alsnog te bemachtigen. hint er alvast een beetje op dat u anders doorstoomt naar het kifid en voeg daarbij het nummer van de uitspraak geschillencommissie financiële dienstverlening (nr. 2014-068 d.d. 11 februari 2014 ) toe. geef aan de hand daarvan de argumenten van uw bezwaar. het argument van gerboe er ook bij voegen, maar ik denk dat het eerste argument meer gewicht in de schaal legt, omdat daar al een uitspraak over is gedaan.

verzoek altijd om een schriftelijke reactie binnen een bepaalde tijd (bijv. 3 weken). doe het per mail en aangetekende brief.

voeg kopieën toe waardoor u kunt aantonen dat aegon te laat was met de 'verzwijging'.
u=uw partner

kifid klik http://www.kifid.nl/">hier