Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 28-08-2014 18:32:01
Computers & Telefonie

Computerprobleem

[quote=lekkerisdat schreef op donderdag 28 aug 2014, 15:07]
ga ik het nog één keer uitleggen aan je, echt de laatste keer.
is dat beloofd?
[quote=lekkerisdat schreef op donderdag 28 aug 2014, 15:07]
met iemand alles letterlijk voorkauwen bereik je niets, aangezien iemand hier niets van leert. en 'n volgende keer wederom geen idee heeft hoe en wat.

daarom met gerichte tegenvragen bereik je meer, iemand gaat nadenken en komt zo tot 'n eigen antwoord/conclusie. hierdoor blijft het hangen. dit is een feit.ben het in deze gedeeltelijk met je eens. als ts het had geweten had hij die troep niet mee geïnstalleerd, dat is logisch.
daarom gelijk verwijzen naar de oorzaak, dat is sneller en ts leert daar ook van.
maar ben het met je eens dat het beter is om iemand te leren vissen dan hem af en toe een vis te geven

maar zijn we niet allemaal in dat stadium van beginner en n00b geweest?
hebben we niet allemaal wel eens rotzooi meegeïnstalleerd of iets anders opgelopen omdat we de gevaren van usenet niet wisten?
daarom iemand verwijten omdat die zomaar op ja klikt of wat dan ook is niet altijd correct, niemand is gelijk met algehele en totale kennis aan internet en usenet begonnen, óók corola.83 niet.