Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bo
bolopgelicht - 28-08-2014 20:17:13
Computers & Telefonie

Ik ben opgelicht door bol.com

[quote=edrick3 schreef op donderdag 28 aug 2014, 20:14].....neem vlug een printscreen van de advertentiepagina van bol, want je weet nooit of ze deze vlug veranderen en dan verder ontkennen. .....
goed advies, maar heb je al niets meer aan:

afgezien van het feit dat bedoeld model niet meer leverbaar is staat er bij de specs:

productbeschrijving
intel core i7

merk: hp

intel core i7
4096 mb intern geheugen
beeldscherm: 15.6 inch

alle productspecificaties

naar het web gaan, foto's organiseren en delen, contact houden met vrienden en familie, online winkelen of eenvoudige taken uitvoeren. of het nu om werken of spelen gaat, alle dagelijkse bezigheden worden leuker met de hp pavilion g6-2310sd laptop. de laptop is uitgerust met een intel core i7-3632qm 2.2 ghz processor, 4 gb ddr3 ram werkgeheugen, 500 gb harde schijf, een amd radeon hd 7670m grafische kaart en een 15.6 inch scherm.

blijkbaar is het al aangepast? of heeft er altijd al gestaan?

met vr.gr.


dat is aangepast maar wat ze nog niet hebben aangepast staat onder productspecificaties onderin als je scrolt bij. ik heb al een screen genomen bedankt voor jullie hulp.

videokaart
videokaartmodel nvidia geforce gt750
videokaart stand alone videokaart
videokaartgeheugen 2048 mb