Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ni
nikihereur - 28-08-2014 21:06:59
Garantie & Verzekeringen

Arbeidsongeschiktheidsverzekering


we hadden zelfs een tussenpersoon (nu nog steeds). hij heeft ons geadviseerd om begin 2012 te veranderen van verzekeraar, ivm kosten. aegon zou voordeliger zijn. hij heeft, samen met mijn vriend de vragenlijst ingevuld. na alles heeft hij voor ons ook nog brieven naar aegon gestuurd... maar helaas mocht het niet baten. ook hebben we geprobeerd om de 'teveel' betaalde premie dan achteraf terug te krijgen (want volgens aegon waren we immers verkeerd verzekerd), daar zijn ze gedeeltelijk mee akkoord gegaan.
mijn vriend had in het voorjaar van 2012 een vorm van een hernia opgelopen. maar de klachten waren niet alleen van zijn rug. ook verloor hij kracht in zijn handen. de arts in het ziekenhuis stelde vast dat dit vanuit zijn nek kwam. aegon (medas, medisch adviseur van aegon) is er vanuit gegaan dat dit vanuit zijn rug kwam. ook door zijn handen kon hij zich niet vol inzetten zoals daarvoor. zelfs om die reden heeft hij niets uitgekeerd gekregen.
onze adviseur gaf aan dat het (bijna) geen zin had om tegen het 'grote' aegon te vechten...
maar toch voelt het niet goed en daarom proberen wij er, ook nu, na zoveel tijd er toch alles aan te doen.