Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

czar
czar - 29-08-2014 00:24:45
Computers & Telefonie

Telefoon na 14 weken durende reparatie niet meer leverbaar

[quote=alfatrion schreef op donderdag 28 aug 2014, 23:40]goede kans dat die andere telefoon niet aan de conformiteitseis kan beantwoord. de overeenkomst verplicht de verkoper om een telefoon te leveren die de eigenschappen heeft die de koper mocht verwachten op basis van de overeenkomst. eigenschappen zijn onder andere de kleur, het merk, het type, het model, ect. ect.

da's een prachtig verhaal, maar als die telefoon niet meer leverbaar is, dan gaat het dus niet op.
dan dien je een redelijk alternatief te krijgen. het is een combi-abo. had ts de telefoon gewoon gekocht dan had ts zijn aankoopprijs terug kunnen eisen. in dit geval heeft ts een abo en die telefoon erbij gekregen. je zult dan moeten spitten in de leveringsvoorwaarden hoe dat precies juridisch ligt, maar dat is eigenlijk niet echt in het belang van ts.
ts wil het liefst dezelfde telefoon en gewoon waar ts voor heeft gekozen. misschien is dat met mijn bovenstaande informatie wel mogelijk.

[quote=alfatrion schreef op donderdag 28 aug 2014, 23:40]aan gedwongen winkelnering doen we niet, dus kan de overeenkomst alleen worden aangepast indien ts daarmee instemt.
daar zijn we het dan wel over eens. maar gelijk hebben is nog altijd iets anders dan gelijk krijgen. ik ga er niet vanuit dat ts van zins is een half jaar te procederen over een telefoontje. die wil het liefst morgen een telefoontje ophalen waar z'n vriendin tevreden mee is en eindelijk gebruik maken van zijn bestelling en kunnen bellen.