Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-08-2014 14:06:15
Voeding & Gezondheid

Hoesten

Rook je eigenlijk? als je nl de hele dag gerookt hebt, kan dat zeker de reden zijn. ik weet dat nog van toen ik zelf nog rookte. als je alleen bedoelt als je naar bed gaat, dan moet je in ieder geval niet op je rug gaan liggen. zo hoog mogelijk liggen wil wel eens helpen, maar is soms niet te doen. glaasje water en/of laurierdropje op je nachtkastje voor noodgevallen wil wel iets verlichten, maar helemaal weggaan doet het niet. bij mij helpt het wel om neusdruppels te nemen. je hoeft dan niet door je mond te ademen, wat nog meer kriebel veroorzaakt. maar het allerbeste helpt elke avond een klein tabletje codeine half uurtje voor het slapen gaan. na ongeveer 3 dagen is het dan gedaan. zo niet: alsnog naar de dokter. zeker als er koorts bij komt.

voor iedere schietscheet naar de huisarts lopen is inderdaad prijsopdrijvend. het is geen mentaliteit om te roepen 'daar betaal je toch voor'. we moeten af van die onverschilligheid als het om zorgkosten gaat. je kent je lichaam goed genoeg om te weten of het nodig is om aan de bel te trekken!