Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 29-08-2014 19:13:45
Voeding & Gezondheid

Is het gehakt van de keurslager beter als in de supermarkt?

Op zich hoeft er niets mis te zijn met "supermarkt gehakt". voor een balletje maken kan het allemaal geen kwaad. maar met een gehaktschotel maken, dus gehakt rullen, merk je wel degelijk dat er uit het gehakt van een echte slager niet zoveel vocht komt; daar waar de super 's gehakt zo ongeveer in het vet drijft. en wat @pietwolters schrijft (ook over e nummers) kan ik alleen maar beamen: 'mijn slager' draait ook het stukje vlees wat ik wil, door de molen.