Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
fred_a - 29-08-2014 20:49:21
Huishouden & Energie

Kwaliteit verflaag kozijn badkamer

Voor zover ik weet zijn er een aantal lagen opgebracht en is er steeds geschuurd. ik heb niet het idee dat de ondergrond een probleem is, want de andere kant van het kozijn (niet aan de kant van de douche, waar dus veel minder water op komt) ziet er prima uit.

de scheurtjes zie je vooral op de kopse kanten, de hoeken dus. het is op zich niet zo gek dat je daar als eerste problemen krijgt, omdat de verf daar dunner is, zo heb ik gehoord. ik zal nog even kijken of de ondergrond zichtbaar is.

ik begrijp uit de reactie van czar dat acrylverf prima tegen vocht kan, maar dan moet het wel verf voor buiten zijn. dat is belangrijke info, want ik herinner me nu dat de schilder zei dat de gebruikte verf voor binnen is. dus dat zou hier het probleem kunnen zijn. de schilder heeft n.a.v. de scheurtjes nog voorgesteld om verf voor buiten te gebruiken, maar hij werd door zijn baas teruggefloten, ik citeer: "wij hebben het badkamerkozijn aan de binnenkant nog eens geschilderd en daarmee is dat volgens ons inzicht voldoende. een laag buitenverf over binnenverf zetten is geen aanvaardbare optie. voor ons is het kozijn voldoende en volgens de norm. meer kunnen wij niet doen voor jou."

kan je nu stellen dat i.v.m. dat verf voor binnen is gebruikt, het te verwachten is dat er scheurtjes ontstaan?