Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-08-2014 20:55:39
Voeding & Gezondheid

Hoesten

Ik kon nu pas reageren en ik lees al verschillende reacties.
mijn truc werkt altijd perfect, vooropgesteld dat het om een verkoudheid of griep gaat. en dat is:
- de eerste 5 dagen bij de 3 maaltijden 2 tabletten van 1000 mg vitamine c slikken;
- daarna 5 dagen verdeeld over de dag 4 tabletten;
- daarna 5 dagen verdeeld over de dag 2 tabletten.
in de meeste gevallen is na 3 dagen een ommekeer merkbaar. dan absoluut doorgaan met bovenstaand advies, tot de 15 dagen gepasseerd zijn en dan pas kan je stoppen.
mocht het zo zijn dat je met 6 tabletten per dag geen ommekeer merkt, dan de dosis na 3 dagen verhogen met 2 extra tabletten, die je dan rond 21.30 uur inneemt. heel soms kan dat gevolgen hebben voor je slaap, omdat vitamine c een activerende energie losmaakt. maar er zijn ook genoeg mensen die dat effect niet merken.
zelf moet ik reumamiddelen gebruiken, die mijn weerstand volledig beneden peil brengen en dan is een verkoudheid reuze snel opgelopen. maar met deze truc lukt het mij, en iedereen die ik deze truc heb kunnen aanreiken, altijd om verkoudheid of griep volledig onder de knie te krijgen.
er zijn altijd mensen die dit nooit uitgetest hebben en die schijnen te 'weten' dat het niet werkt. ik zou zeggen: test zelf, pas dán kan je oordelen.
veel succes en sterkte!