Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-08-2014 21:58:22
Voeding & Gezondheid

Hoesten

Natuurlijk kunnen we met z'n allen van alles bedenken wat er aan de hand kan zijn, feit blijft dat de persoon in kwestie óf zelf al weet wat er aan de hand is, óf een arts kan dat vertellen na onderzoek. daar is al een aantal keren iets over gezegd, terecht.
terugkomend op de vraag of er iets te doen is aan hoesten, en onze focus van antwoorden dáár alleen op betrekken, zou een stuk schelen in de lange lijst van antwoorden, want zo langzamerhand zie ik door de bomen het bos niet meer.
de truc die ik aanreikte kan voor alle klachten toegepast worden. het is immers al vele jaren bekend dat veel mensen een chronisch tekort hebben aan vitamine c. het opkrikken van dit gehalte in het lichaam geeft sowieso verbetering, in welke vorm dan ook. de eigenschappen van dit vitamine zijn niet onbelangrijk: cellen worden sneller vernieuwd (merk je aan sneller groeiende nagels en haren), weerstand wordt flink opgekrikt, antibacteriële en antivirale werking, natuurlijk laxeermiddel (kan ook bij bovenvermelde tip bemerkt worden door sommige mensen) en antidepressief. kijk maar wat er gebeurt als mensen een tekort hebben, dan vertonen ze tegengestelde verschijnselen.
dus eerst zekerheid zoeken voor wat betreft de oorzaak van de aandoening, en je kunt altijd de tip toepassen met vitamine c. dat zal de werking van (bijna) alle middelen niet tegenwerken.....