Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mousy32
mousy32 - 30-08-2014 11:08:23
Computers & Telefonie

Telefoon geblokkeerd uitgaande gesprekken ???

[quote=vodafonewebcare schreef op donderdag 28 aug 2014, 09:32]hallo mark87smith,
bedankt voor het plaatsen van je bericht. dat is wel een flink bedrag.

op het moment dat je het mobiele internet uitschakelt, is het technisch gezien niet mogelijk om kosten te maken voor het mobiele internet. er moet een internetverbinding open hebben gestaan, als er kosten in rekening zijn gebracht.




wat een leugens verkondigen jullie, ik ken mensen die niets verbruikt hebben en ook een rekening gehad hebben van rond de 700euro. (hoor dit de laatste tijd regelmatig en raad al die mensen aan zoek een andere provider) mensen van wie hun telefoon gehackt was jullie hebben die kosten deels kwijtgescholden ook bleek er 1 iemand een abonnement dienst te hebben terwijl zn telefoonnummer voor deze diensten was geblokkeerd dus meneer kreeg nooit geen sms te zien maar wel de rekening. jullie hebben toen ook maar een gedeelte kwijtgescholden. bij jullie intern zit het niet goed en ik weet van deze persoon dat hij nu ook bij jullie weg is .
ik ben gelukkig al 2 jaar bij jullie weg en heb nu normale rekeningen en nooit bedrag buiten de bundel wat bij jullie maandelijks de standaard was. schandalige klantenservice met mensen die niets oplossen, nog brutaal zijn ook . blij dat k niks meer met jullie te maken heb.