Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

st
stefvh - 30-08-2014 12:38:22
Auto & Vervoer

Webshop retour

Bedankt voor alle reacties. ik heb hier zeker wat aan. de webshop betrof studentenmobiel. ik had al meerdere mobiele telefoons gekocht en altijd ging dat prima. deze ervaring met de after sales heb ik natuurlijk wel mijn bedenkingen.
overigens is het verhaal nog verder gegaan. ze hadden alsnog het 'gerepareerde'toestel naar mijn toegestuurd. die heb ik geweigerd. echter, nu is dat toestel verloren gegaan bij ptt post. ze kunnen het toestel dus niet meer bemachtigen. ik heb het bericht gekregen alsnog het geld terug te krijgen. eind goed al goed en dit bespaard me de gang naar de kantonrechter. ik heb wel een slechte smaak aan over dat het zo slecht geregeld was.