Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 30-08-2014 22:27:20
Computers & Telefonie

Onder valse voorwendselen abonnement tele 2

Nee, voordat je het schrijft, ik werk niet bij tele2 en geen enkele andere vrijwilliger.

wat ik in ons systeem kan achterhalen is dat de kosten oplopen doordat je bent aangemeld bij een sms-dienst. jezelf daar afmelden kan je doen via payinfo. de kosten voor deze dienst zijn inmiddels vergoed. wanneer deze dienst is afgemeld en je blijft binnen de bundel dan betaal je dus alleen nog maar de abonnementskosten per maand.

als je het antwoord van tele 2 leest, staat er dat je op de een of andere manier aangemeld bent bij een betaalde sms dienst (spelletje oid). ik ga er van uit dat je dit afgemeld hebt inmiddels. daarnaast heeft tele2 de kosten vergoed, dus je leidt verder als het goed is geen schade. de abo kosten zijn kennelijk € 3 per maand. dus de volgende rekening zal ook iets in die buurt zijn.