Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 31-08-2014 11:12:04
Geldzaken & Recht

Huurtoeslag - wao

U geeft aan dat uw wao-uitkering te hoog is om voor huurtoeslag te kunnen ontvangen en hebt dus volgens de subsidie spelregels voldoende inkomen om uw verplichtingen na te kunnen komen.
mocht dit op de e.o.a. manier niet lukken dan zult u in uw persoonlijke uitgavenpatroon moeten kijken naar mogelijkheden waarop te minderen valt.
u zou eigenlijk blij moeten zijn dat u een dergelijke hoge uitkering krijgt zodat u niet voor subsidie in aanmerking hoeft te komen.
subsidies worden jaarlijks minder en zullen helaas voor steeds meer mensen onbereikbaar worden.
met de huidige regering van vvd en pvda gesteund door de kleine christelijke partijen (over sociaal gesproken) valt alleen maar verslechtering te verwachten op het sociale terrein, hiervan zijn voorbeelden genoeg.