Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

czar
czar - 01-09-2014 00:10:31
Garantie & Verzekeringen

Nationale nederlanden reageert niet of nauwelijks

[quote=ewm schreef op zondag 31 aug 2014, 20:22]zijn wel kosten die rechtstreeks het gevolg zijn van de dronkemansrit van deze automobilist.
mijn man was net op weg om het winnende lot in de loterij te kopen en daardoor lopen we nu de jackpot van 3,6 miljoen mis. wilt u even uitkeren?

het is eigenlijk heel simpel: de verzekeringsmaatschappij is helemaal uw aanspreekpunt niet.
de automobilist is uw aanspreekpunt, die dient u verantwoordelijk te stellen. en als die een waardeloze verzekering heeft afgesloten (of helemaal geen verzekering), dan is dat zijn/haar probleem.

voor de rest erger ik me mateloos aan verzekeringsmaatschappijen die wel jarenlang premie innen, maar bij uitbetaling moeilijk gaan doen. natuurlijk moeten ze controleren of een vergoeding terecht is, maar ze gaan bij grotere bedragen gewoon dwars liggen, ook als allang blijkt dat die vergoeding terecht is. ze zouden het niet nodig moeten hebben om veel premiegeld aan advocaten te verkwanselen. ook niet aan reclame-budgetten overigens.