Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

HappyHenny
HappyHenny - 01-09-2014 01:20:55
Computers & Telefonie

Layout functies in windows7

Gerbera zei: ga in het bovenste gedeelte op de onderste balk (met vraagteken) staan en klik op de rechtermuisknop. daar staat "lint minimaliseren". haal daar het vinkje weg, de balk blijft nu in beeld.
daarom: beste sjoppie, aurora1, diumenge en vooral gerbera: ik hèb het! het was toch weer iets anders maar jullie hebben me met z'n vieren steeds dichterbij het eureka gebracht.
in wlm istaat bij mij in de gele bovenbalk links ‘nieuw bericht‘ en vlak daarvóór een pijltje omlaag (met uitrolmenu voor de werkbalk snelle toegang) en daarin zit als laatste de optie ‘lint mini- en maximaliseren’. hebbes!
in word staat op diezelfde gele bovenbalk als laatste óók dat pijltje omlaag (met uitrolmenu voor de werkbalk snelle toegang aanpassen) en ook daar is dan de zo gezochte optie ‘lint mini- en maximaliseren’.
hèhè... hebbes! ik zal het nooit meer vergeten. groot is mijn dank aan allen.