Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

czar
czar - 01-09-2014 10:39:56
Garantie & Verzekeringen

Zorgverzekering: originele factuur verplicht?

[quote=tot15karakters schreef op maandag 1 sep 2014, 09:58]vgz heeft toen erg lastig gedaan dus jaar later geen klant meer.ze eisen originele per post maar zowel het sturen naar mijn huis als hun postbus, dus je hebt 2 kansen op zoekraken.

exact. het is een onzinnige eis.
er is namelijk maar 1 origineel en een bedrijf mag en kan geen tweede origineel maken, hooguit een kopie daarvan. met die kopie kun je het bestaan er toch van aantonen. een factuurnummer dient immers ook uniek te zijn. als het om betalen van de premie gaat, maakt het vgz overigens helemaal geen bal uit of je de kopie of het origineel betaalt, als je maar betaalt. ze meten met 2 maten. ik ontvang nooit een papieren factuur van vgz, maar zelf eisen ze die wel.