Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 01-09-2014 13:59:45
Garantie & Verzekeringen

Nationale nederlanden reageert niet of nauwelijks

Uiteraard zijn dat emoties.

de politie maakt een rapport op, maar de politie is niet de rechter. ze waren ook niet bij het ongeval aanwezig, zijn dus ook geen getuigen.

er is een rapport opgemaakt omdat er gewonden waren en daarbij is blijkbaar ook geconstateerd dat een bestuurder dronken was. dat staat allemaal in dat rapport. maar het is wettelijk niet zo, dat omdat iemand dronken was, hij 100% aansprakelijk is.

maar ook zonder dronkenschap van een bestuurder en als de aansprakelijkheid 100% vastligt en erkend is, kan een letselschade verhaal jaren en jaren duren.

het is geen auto met schade waarvan je kunt zeggen, zoveel zijn de reparatiekosten en dan is hij weer zo goed als nieuw, met wellicht 5% waardevermindering. dus we keren zoveel uit.

dus u moet veel geduld hebben, op een onzekere uitkomst.