Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-09-2014 15:15:26
Auto & Vervoer

Gebruik van tom tom in frankrijk

@ nokkie & jugendstil:
u bent beide wel erg snel in het trekken van conclusies. waarschijnlijk heeft u onvoldoende begrepen wat nu eigenlijk mijn probleem is.
daarom zal ik het nog een keer proberen.
waar het mij om gaat is dat ik, ook wanneer ik me netjes aan de voorgeschreven snelheden houd, toch een bekeuring kan krijgen omdat in mijn navigatie-instrument software aanwezig is - ook al is deze gedeactiveerd of zelfs helemaal niet aangesloten - die bedoeld is om te waarschuwen voor flitsers.
ik zou helemaal content zijn wanneer ik de door tom tom gesuggereerde mogelijkheid van gevarenzones zou kunnen installeren - ervan uitgaande dat ik daarmee voldoe aan de franse voorschriften - en daarmee gewoon gebruik kan blijven maken van de navigatiemogelijkheden.
ik heb overigens geen zin in allerlei gehakketak - wat je in dit forum wel vaker tegen komt - maar ben alleen maar op zoek naar een oplossing en naar mensen die me daarbij wellicht kunnen helpen.