Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

_i
_interpolis_ - 01-09-2014 15:21:47
Geldzaken & Recht

Interpolis verzekeringen

[quote=ama53hen schreef op vrijdag 29 aug 2014, 11:27]interpolis heeft een nieuw systeem ingevoerd voor opstal-en inboedelverzekeringen.
er worden geen verzekerde bedragen meer gegeven.
mijn premie voor de opstalverzekering is gehalveerd maar ik weet dus niet voor hoeveel het huis is verzekerd.
inboedelverzekering hetzelfde verhaal.


beste meneer of mevrouw,

het klopt dat we voorheen op de polis bij woonhuis en inboedel een verzekerd bedrag lieten zien. omdat er nu standaard garantie tegen onderverzekering is (wat betekent: onbeperkt gedekt), is dat niet meer nodig. u vindt meer informatie hierover op uw polis en in de documentatie die u bij uw nieuwe polis ontving (‘wat verandert er voor u?’ overzicht).

bij een schade keren we dus uit op basis van de hoogte van de schade, en niet op basis van andere dingen zoals de woz-waarde.

meer informatie over de verandering in onze woonverzekeringen vindt u hier: https://www.rabobank.nl/particulieren/producten/verzekeren/vernieuwde_woonverzekeringen/voor_welk_bedrag_zijn_woonhuis_en_inboedel_verzekerd.

hebt u nog vragen, stelt u deze dan gerust!

met vriendelijke groet,
interpolis