Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-09-2014 15:27:56
Voeding & Gezondheid

Hoesten

Het is alweer verder in de tijd en nu ik e.e.a. aan het doorlezen ben na mijn reactie, kan ik alleen maar misselijk worden bij reacties van czar. deze persoon houdt er blijkbaar erg van om z'n leven te vullen met bewijzen, linkjes en wat al niet meer, om zich gesterkt te voelen in zijn beweringen. nou, hij mag doen wat hij niet laten kan. ik ervaar een aantal uitspraken van hem als zeer denigrerend en blijkbaar heeft hij geen respect voor meningen en ervaringen van anderen. misschien dat anderen dat ook zo ervaren, dat zou mij totaal niet verwonderen.
ik vind het altijd weer jammer als topics ontsporen door reacties als die van czar. dat hij zoveel sterren heeft gekregen, getuigt beslist niet van kwaliteit, maar van de kwantiteit in reageren, waarbij een aardig deel denigrerend zijn en respectloos naar anderen toe. bah!
jammer dat de vraagsteller hiermee te maken heeft gekregen, maar ja, we leven in een vrij land en iedereen mag zijn zegje doen, dus ook figuren als czar. hopelijk wordt hij er heel gelukkig mee.
excuus misty&moos dat dit is gebeurd. ik ga beter mijn best doen om me bij de topics te houden en hopelijk volgen er meer.....