Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wi
wicoran - 01-09-2014 19:03:58
Voeding & Gezondheid

Kosten drogist

[quote=tenormin schreef op maandag 1 sep 2014, 18:50][quote=wicoran schreef op maandag 1 sep 2014, 16:29]mijn partner had een ontsteking in haar been en ging naar de dokter voor onderzoek, deze schreef medicijnen voor, en gaf ook uitleg over het gebruik hiervan.
dan naar de drogist gegaan om de pillen op te halen, het recept afgegeven en gewacht op de pillen, de balie medewerker kwam terug met de pillen en vertelde ons dat ze eerst uitleg zou geven over het gebruik van de pillen, mijn partner antwoorden dat de uitleg niet nodig was want dat had de dokter al gedaan. nou antwoorden de medewerker dat als ze de uitleg (kosten 6.75 euro) niet moest geven ze de pillen niet zou overhandigen en we ze niet meekregen.
ik vind dit een manier van puur diefstal en als je niet betaald en je de pillen niet ontvangt tot lichamelijk letsel kan leiden en in het ergste geval de dood, en ik wist niet dat een mensen leven maar 6.75 euro waard was voor de drogist ik vind dit weer een geval van macht- misbruik, ik vind dat dit weer een manier is om geld uit je zak te kloppen. vroeger kregen we ook geen uitleg en dat ging ook goed.
vriendelijke groet, wim

u bent ietwat in de war met drogist en apotheek. bij drogist kan men alles vragen; kost niets, alleen als u wat koopt. zoals geschreven: u bedoelt apotheek en zo gaat het al enige jaren met een nieuw recept, ook al heeft de arts een en ander al uitgelegd.

het is fijn om te weten dat de apotheker voor 6.75 euro mag uitmaken of je jou pillen ontvangt of niet, dit is zorg met en kleine z.