Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

czar
czar - 02-09-2014 00:20:56
Voeding & Gezondheid

Rekening duits ziekenhuis maar ik ben hier nooit geweest

[quote=wimmi20 schreef op maandag 1 sep 2014, 23:22]dus dat verhaaltje van czar dat verzekeraars rekeningen niet checken is een fabeltje.
verzekeringen checken rekeningen juist heel goed.
als jij een declaratie indient die volgens de verzekering onvoldoende onderbouwd is, dan wordt die declaratie gewoon afgewezen. je kunt dus best een rekening opsturen naar je verzekering, maar de declaratie wordt al afgewezen op basis van andere voorwaarden. de verzekering is immers geen gratis checkpunt van de facturen die jij indient.
als een verzekering dus de vergoeding van een factuur afwijst, dan wil dat nog helemaal niet zeggen dat die factuur onterecht was en dan heb jij het probleem dat de leverancier de centjes wel bij jou komt halen. de verzekering vind dan dat de factuur niet onder de dekking valt.
geloof het nu maar, verzekeringen zijn aartslui en ze lossen echt jouw probleem niet op, ze kijken alleen of zij zelf aansprakelijk zijn voor de kosten.