Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

target
target - 02-09-2014 14:57:51
Geldzaken & Recht

Hulp nodig bij een onterecht dwangbevel

[quote=diumenge schreef op donderdag 28 aug 2014, 19:24]er valt op een openbaar forum niets te bewijzen. en bewijzen dat je iets niet hebt ontvangen is feitelijk onmogelijk, dus we zullen ts op haar woord moeten geloven. wel of niet ontvangen is eigenlijk dan ook niet interessant.

werkte het zo maar.
het gaat er niet om of wij hier ts geloven of het ontvangen is.
het gaat erom of ts naar cjib kan aantonen dat zij bezwaar ingediend heeft en dat dat ontvangen is. daar is maar één manier voor en die heet aangetekende verzending.

[quote=tenormin schreef op vrijdag 29 aug 2014, 00:55][quote=1953 schreef op vrijdag 29 aug 2014, 00:35] dit is gerechtvaardigd.

door wie? in uw ogen? wat meer onderbouwing van uw statement.

de wetgever misschien?? bekeuringen worden niet zomaar zonder achterliggend hard bewijs uitgeschreven.
er kan sprake zijn van een fout, maar totdat dat bewezen is moet je de handhaver ook op zijn woord geloven. en dat heet beëdigd ambtenaar.
als er sprake is van een fout dient deze weerlegd te worden met hard bewijs door ts en zal deze fout nagenoeg zeker hersteld worden.