Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

czar
czar - 02-09-2014 19:47:55
Voeding & Gezondheid

Kosten drogist

[quote=tenormin schreef op dinsdag 2 sep 2014, 19:02]lijk bijna een stalker van @czar, maar begrijp eigenlijk je uitleg niet.

het hoeven ook niet allemaal medicijnen op recept te zijn natuurlijk. het kunnen ook pijnstillers zijn of voedingssupplementen, vitamines, na ja, de hele rambam :-) ik weet ook niet of artsen verplicht zijn alles in een gezamenlijk systeem bij te houden. dat dat bij jou wel het geval is, wil nog niet zeggen dat dat bij iedereen het geval is.
kortom, de apotheek moet alles checken wat je bij die apotheek haalt en wat jij hem mee deelt en wat hij op een andere manier weet. verzwijg je bepaalde dingen, dan kan die apotheek dat natuurlijk ook niet meenemen in zijn beoordeling en advies.
natuurlijk gebruiken apotheken daarvoor software die gewoon alarm slaat als er een rotte combinatie tussen zit. maar ja, die computer, de software en de updates kosten ook geld. dat zit dus in die eerste terhandstellingskosten.

het is geen vrijblijvend advies, de apotheek is dit wel verplicht.
gewoon een dubbele check van wat jouw huisarts misschien al heeft gecheckt.
je kunt de apotheek natuurlijk ook om advies vragen over de medicatie, niet over je aandoeningen.