Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 03-09-2014 00:20:43
Computers & Telefonie

Onder valse voorwendselen abonnement tele 2

Als u terug wilt naar prepaid en met nummerbehoud, kunt denk ik wel bij een andere provider terecht als dat bij tele2 niet mogelijk is. kijk bijv. eens op de site van simyo, ook voor tarieven e.d., en lees dan eens hun informatie over nummerbehoud. overigens gaat bij simyo alles via je eigen account, ook opwaarderen, internet en informatienummers uitzetten etc.je kunt geen beltegoedkaarten e.d. in winkels kopen van simyo.
als u uw huidige abonnement per maand kunt opzeggen hoeft u daarmee niet te lang te wachten. dan wel even goed op de ingangsdatum letten van de nieuwe prepaid simkaart en per wanneer u uw huidige abonnement opzegt of de nieuwe provider dat doet of aanvraagt, want als het opgezegd is en het nummer dus vervallen is kunt u niet meer uw oude nummer terug krijgen. u zult dus nog wel een klein tegoed bij de oude provider moeten hebben om bij een nieuwe provider nummerbehoud aan te kunnen vragen.