Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 03-09-2014 09:59:06
Auto & Vervoer

Uit vaar advies

Recentelijk werd mijn partner benaderd door haar "tussenpersoon", verzekerd via axent, wij hebben meteen de tussenpersoon 100% uitgeschakeld, deze wilde al eerder alleen voor een uitvaartverzekering voor het "adviseren" terwijl alles al liep, kosten per maand nog geen € 10,00 (verzekeringskosten), een "servicecontract" afsluiten van € 200 per jaar.

als de vraagsteller getekend heeft, is er geen weg terug. de "adviseur" is op verzoek/afspraak van ts gekomen en dus ook niet te pakken op colportage.

@tenormin, m.i. ts gaat storneren of blokkeren kon dit hem weleens veel incassokosten gaan kosten. bovendien spreekt ts over juli, dus een eventuele afkoelingsperiode is over.