Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hi
hipppo - 03-09-2014 15:06:48
Voeding & Gezondheid

Kosten drogist

Ach, die uitleg van apothekers en dokters is ook niet altijd volledig en correct. neem bijv. alle onzin die over cholesterol en verzadigde vetzuren wordt uitgekraamd, terwijl al sinds jaar en dag bekend is hoe het werkelijk zit. maar die werkelijkheid past niet in het winststraatje van de farmaceutische industrie en voedingsmiddelenfabrikanten en is ook de door die industrie gefêteerde medici niet welgevallig.
statines (cholesterolverlagers) zijn al vele jaren de grootste bron van winst voor de farmaceuten, dus het nut daarvan mag vooral niet in twijfel worden getrokken. en wat te denken van diverse antidepressiva.
dus: voor je ook maar iets slikt eerst even op internet kijken wat er al zo bekend is over de zgn. bijwerkingen. misleidende term trouwens, beter is het te spreken van ongewenste werkingen.