Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

czar
czar - 03-09-2014 20:54:16
Voeding & Gezondheid

Kosten drogist

[quote=tijger1 schreef op woensdag 3 sep 2014, 20:36]het ligt al jaren in de supermarkt en niet alleen in dit kikkerlandje. 20 tabletten 500 mg. voor € 0,39 bij lidl. misschien in duitsland nog goedkoper.
nee hoor, in dl dien je het bij een apotheek te halen. een drogist kennen ze hier niet en in de supermarkt ligt het zeker niet. online bestellen kan wel, maar dan nog alleen bij apothekers, die hebben bij e-bay bijvoorbeeld een aparte status (zijn op papieren gecheckt).
je kunt hier zelfs anti-vlooien middel (frontline) voor honden en katten alleen maar bij een apotheek bestellen. klinkt allemaal heel ingewikkeld en omslachtig, maar in de praktijk stelt het geen ruk voor.
ik kom nog wel eens bij een lidl en aldi in hengelo en oldenzaal, paracetamol ook nooit niet zien liggen daar.