Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
hetty1950 - 04-09-2014 11:13:11
Computers & Telefonie

Oud apparaat

Beste merlijn
dat is mij ook overkomen in november 2013 kreeg ook een decoder na een week was hij kapot gebeld werdt mij verteld lag aan de kabel kreeg een nieuwe kabel maar niks toe ik de decoder goed bekeken had zag ik aan de achterkant dat de ingang van de kabel beschadigd was heb weer gebeld en zei dat het een gebruikten decoder was.
de medewerker zei als dat zo is dan stuurt u hem op en krijgt u een nieuwen als wij hem ontvangen hebben en het is waar sturen wij een nieuwen binnen drie weken daar ging ik niet mee akkoord eerst een nieuwen en dan stuur ik de ouden op dat was goed binnen een week had ik een nieuwen recorder je hebt een jaar garantie een na een jaar is hij je eigendom.
en nee je hoft geen gebruikten decoder te accepteren.
maar je bent niet de enigen waar ze dat bij flikken.
hoop dat ik je hier mee geholpen heb ,maar houd je poot stijf ze proberen wel wat anders en ik hoop dat je papieren nog heb van de decoder daar staat alles in.