Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 04-09-2014 16:28:23
Computers & Telefonie

Cpu 79,0 centigrade

[quote=gerboe schreef op donderdag 4 sep 2014, 15:56]hallo, het is me niet duidelijk wat u exact bedoelt. maar toch een poging: als de melding uit uw eigen computer afkomstig is, dan is de temperatuur van de cpu veel te hoog. een graad of 40 zou het gemiddeld moeten zijn maar zeker niet boven de 70 graden. u zou een programma kunnen downloaden zoals http://www.cputhermometer.com/">dit om de temperatuur te checken. bij het installeren in de gaten houden wat u aan- of uitvinkt.

krijgt u meldingen in uw browser terwijl u aan het internetten bent dan zou ik me er helemaal niets van aan trekken. men probeert u vanwege uw zogenaamde computerproblemen geld uit de zak te kloppen.


cpu staat in de software op 38 gr , ken hem alleen lager zetten of intelligent niet hoger.. hij staat op turbo....als ik user gebruikm ken ik schuiven met de temp en toerental , mja ... heb hem maar gewoon op turbo, wel heb ik de chassis fan hoger gezet,