Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 04-09-2014 21:12:32
Computers & Telefonie

Pc opschoonfreeware

Als u wilt opruimen kunt u veilig het programma dat in windows zit gebruiken, nl schijfopruiming. daarmee kunt u eventueel ook oude herstelpunten verwijderen en het meest recente punt laten staan. dan via start intikken schijfopruiming en dat programma openen en zijn werk laten doen.
in uw browser kunt u in de regel instellen dat cookies e.d. opgeruimd worden met het sluiten van de browser.
de crapcleaner is in de regel prima, register opschonen geeft nauwelijks extra ruimte dus kunt u achterwege laten. anders doen zoals hierboven gezegd wordt nl een back-up van het register maken mocht dat opruimen naderhand toch problemen geven.
ik doe nooit aan al die opruimprogramma's, maar als u een programma wilt downloaden doe dat dan wel rechtstreeks van de site van de ontwerpers en niet via softonic o.i.d.
overbodige programma's kunt u via het configuratiescherm verwijderen.
na het opruimen kunt u eventueel nog defragmenteren.
ik zou overigens niet veel aan de pc doen als alles prima werkt.