Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

czar
czar - 04-09-2014 22:00:35
Huishouden & Energie

Kwaliteit verflaag kozijn badkamer


zelfs binnen 1 merk kunnen de kleuren ietwat afwijken, dus eigenlijk heb je potten uit dezelfde batch nodig. maar als je ongeveer dezelfde kleur hebt, dan zie je alleen de kleur van de buitenste laag.
potten van verschillende merken kunnen ook nog een iets andere structuur hebben en dat kun je zien als bijvoorbeeld het zonlicht erop schijnt. buitenste laag dus altijd van hetzelfde merk en liefst dezelfde pot of potten uit dezelfde batch, maar het is maar hoe een pietje-precies je bent natuurlijk.

de sikkens en de sigma zijn wel wat beter dan flexa en dure versie huismerk, maar ze zijn ook wat duurder. wat belangrijker is, is of de verf wel geschikt is voor de ondergrond waar je deze op aanbrengt.
niet alle verf hecht goed op elke andere verf, ook niet als ze van hetzelfde merk zijn.