Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mousy32
mousy32 - 05-09-2014 16:14:53
Voeding & Gezondheid

Bedelen om geld terug van bon prix

[quote=czar schreef op vrijdag 5 sep 2014, 15:32][quote=mousy32 schreef op vrijdag 5 sep 2014, 14:56]hier krijg k toch werkelijk een punthoofd van: krijg net een mail binnen dat ze geen mail met scans van de nota en ontbrekend artikel hebben ontvangen echter deze is 5 juli al verstuurd , vanmorgen nogmaals en net beweren u heeft dit niet eerder verstuurd dus ze liegen ook nog eens , bah echt mn buik vol van dit bedrijf (mail stond nog netjes in verzonden map, ik heb nl de bewijzen allemaal bewaard van correspondentie met hen)

uw verzonden map biedt geen enkel bewijs dat het ook is afgeleverd.
als u bestanden scant in hoge resolutie kan het zomaar zijn dat uw mail te groot wordt voor de pop3-box van de ontvanger en deze wordt geweigerd en daarom nooit is aangekomen. misschien heeft de smtp-server van uw provider die e-mail wel helemaal nooit verzonden.
mogelijkheden te over waarom het niet is aangekomen, dat hoeft helemaal niet op leugens te duiden van de medewerker.
maar goed, u bent kwaad, dus u heeft gelijk, ook als u geen gelijk heeft.
heeft u als eens getracht hen telefonisch te bereiken? dat lees ik namelijk nergens. of een terugbel-verzoek gedaan?


die brieven en die nota zijn maar kleine bestandjes en de vorige keer heb ik het ook zo verstuurd en dat ging prima. ik verstuur wel vaker ingescande brieven en komt altijd prima aan als zij hun administratie niet op orde hebben kan ik dr niets aan doen, ik heb even in mijn account gekeken en zelfs daar staat dat het niet geleverd is en wel betaald! zij zitten gewoon fout en als het jou niet aanstaat wat ik schijf en verder geen toevoegingen hebt tot betrekking met mijn probleem sla dit topic dan aub over k heb geen zin in een zinloze discussie.