Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 05-09-2014 23:55:43
Computers & Telefonie

Pc opschoonfreeware

Edrick gaf de tip v.w.b revo uninstaller, maar wil er nog wat aan toevoegen.

door middel van revo kun je ook programma's laten installeren.
alles wat door het programma wat je wilt gaan installeren op je computer wordt gezet of wat wordt veranderd in het register, wordt gemonitord en gelogd.
"real-time monitoring of system changes - during install of programs ".
die mogelijk er is niet in de gratis versie maar wel in pro versie's.
op de site die edrick aangaf kun je nog een verouderde versie downloaden die dat wel doet, ik gebruik dit programma al vele jaren en die mogelijk zit er ook al jaren in en ik meen ook al in die verouderde versie.
"obsolete version - revo uninstaller pro 2.5.9 (latest 2.x version) "
die kun je downloaden en installeren van die site, die is meen ik volledig werkend.

v.w.b het gebruik van ccleaner en het verwijderen van verouderde en loze sleutels in je register, als jij ccleaner hebt geïnstalleerd zoals het programma het zelf doet, en je veranderd er zelf niets aan, omdat je gewoon niet weet wat je doet schat ik zo in, dan kun je ccleaner net zo vaak gebruiken als dat je zelf wilt om je register schoon te maken, maar als er niets meer is om schoon te maken haalt ccleaner ook niks weg uiteraard.