Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 06-09-2014 10:21:41
Geldzaken & Recht

Advies traject

Haha, ik wist wel dat je het niet met rust zou laten ;-)

ja, dat klopt, als je tijdens het afbetalen nog vlug de termijn kan voldoen (met of zonder steun van kredietbank) en dan weer verder kan gaan met de gewone aflossing, dan verandert de a in een h en als je dan keurig netjes aflost, blijft die h staan.

maar dat is hier niet het geval. er was geen sprake meer van inlopen. de termijnen van afbetalen waren allang waren verstreken en er was hier al een opeisen van de totale vordering gaande, waarschijnlijk met een deurwaarderstraject, (dreiging) dagvaarding. dus er viel niets meer tussentijds af te lossen.

het is niet zo dat nadat je maanden niet hebt betaald, je een deel van de onbetaalde termijnen kunt aflossen en dat je dan weer op het gewone afbetalingstraject bij vesting finance terecht komt. het was over en uit, vf was er klaar mee.

dat is in ieder geval mijn lezing van de regels van bkr. persoonlijk heb ik hier gelukkig geen ervaring mee. maar zoals eerder gezegd, als ts denkt dat het anders is, de route naar de geschillencommissie ligt open.