Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
manwijf - 06-09-2014 11:45:12
Geldzaken & Recht

Douwe egberts senseo cashback aktie

Ik heb het voor mn moeder gedaan. ging om 20,-. alles opgestuurd en kreeg vervolgens ook een mail van douwe-egberts@consumercare.info:

quote
wij hebben je aanvraag ontvangen. helaas hebben wij je aanvraag (nog) niet kunnen honoreren vanwege onderstaande reden:

- helaas heeft u geen of geen juiste kopie van uw kassabon meegestuurd.
- de aankoop is gedateerd buiten de actieperiode. je komt dus helaas niet in aanmerking voor deelname.
- het opgegeven rekeningnummer was niet of niet goed ingevuld.

indien gegevens niet juist of niet volledig zijn, verzoeken wij je deze ontbrekende gegevens spoedig aan ons door te geven. je kan dit dan gewoon per email (ingescand) toesturen naar douwe-egberts@consumercare.info.
mocht je het toch liever per post inzenden kan dat ook:

foutafhandeling douwe egberts senseo twist cashback actie
postbus 1227
6201 be maastricht

met vriendelijke groet,
douwe egberts nederland b.v.
unquote

ik wist zeker, dat ik alles wat zij wilden hebben goed had opgestuurd. uiteraard wel een kopie opgestuurd. alles nog maar eens ingescant en opnieuw gestuurd. uiteindelijk goedgekomen.

het is daar kennelijk dus een administratief zootje. als ze wel weten, dat je iets hebt opgestuurd, maar ze weten niet meer wat, dan zijn ze het gewoon kwijt geraakt. meer kan ik er niet van maken.

hou ook niet van dit soort acties. ze maken het bewust heel bewerkelijk en/of hopen dat je het vergeet. laat de winkelier het geld maar terughalen bij de fabrikant i.p.v. de consument.