Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 06-09-2014 18:48:57
Geldzaken & Recht

Geen visite op kamer

Hallo mirjam. zou je het heel erg vinden om wat hoofdletters en punten in je verhaal aan te brengen? dit is geen lezen zo en het komt ook niet bepaald snugger over.

wat je huisbaas betreft, die heeft er niets mee te maken wie jij op je kamer ontvangt. je hebt overigens huurbescherming dus die kan je er helemaal niet uitzetten. tenminste niet rechtmatig. hij zal met goede redenen naar de rechter moeten om je eruit te krijgen. ik ga er even vanuit dat je een huurcontract voor onbepaalde tijd hebt.

maar ja, hij heeft een grote mond en bedreigt je in feite. je moet een beetje inschatten of hij maar wat loopt te bluffen of dat hij werkelijk met een paar man jou eruit gaat gooien. zijn er nog medebewoners die ook bij hem huren? anders zou ik er meteen vandoor gaan bij die griezel.
je zou eventueel bij de politie aangifte van bedreiging kunnen doen. als je dat durft tenminste.

ik weet niet in welke stad je op kamers woont, maar als het even kan, probeer ergens anders een kamer te regelen. dit blijft ellende.