Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sonja tienstra
sonja tienstra - 06-09-2014 18:53:35
Geldzaken & Recht

Senioren appartement verkopen en vervolgens zelfde huis huren.

Aan allle beste mensen die reageerden op mijn vragen.
in de eerste plaats onze hartelijke dank!!

ik heb zoveel goede adviezen gelezen, dat ik nu eerst deze allemaal verder ga onderzoeken dvm uw links die u zo aardig er bij hebt gegeven.

wat het adres betreft van het vastgoed bedrijf vond ik, buiten eindhoven en breda, nog het volgende:

oude bredasebaan nr. 8 in chaam.

ik ben in ieder geval heel goed door u allen gewaarschuwd en zal ook andere wegen gaan bewandelen bij onze zoektocht naar "wat te doen".

wij zijn niet op zoek naar de voordelen van het huren, want ons appartement is hypotheekvrij, dus goedkoper kun je niet wonen.
het is onze bedoeling geld te hebben voor inkopen van zorg enz.
ik ben nu de mantelzorger voor mijn man van 86 jaar. ik doe heel het huishouden, doe alle klussen in huis en verzorg hem.
maar mijn rug gaat het opgeven en de zorgen gaan dus beginnen.
dit is de reden dat wij over verkopen zijn gaan denken.

ik hoorde vandaag in een interview op de radio door een deskundige zeggen, dat de zorgkosten over tien jaar in nederland 305 miljard zullen zijn.....dat is nu 80 miljard.
dus het kan toch bijna niet anders dan dat mensen verplicht zullen worden hun huis op te eten als zij daarnaast geen vermogen hebben.

met hartelijke groet en goed weekend gewenst door
sonja tienstra